Băutura care distruge cancerul

Întradevăr, bijuteriile te fac să strălucești, te fac să ieși în evidență și să impresionezi, dar de multe ori acestea nu pot face totul. Ca să fii mereu strălucitoare și pe interioară dar și pe exterior, ar fi indicat să duci o viață cât mai sănătoasă!

Ce poate fi mai bun într-o zi călduroasă decât un suc răcoritor? Ce spui dacă noi ți-am dovedi că acest suc nu te ajută doar să te răcorești ci mult mai mult are proprietăți extrem de benefice? Noi îți prezentăm o băutură minune care te ajută să duci o viață mult mai sănătoase, te umple cu energie și mai mult are o calitate minune: e un foarte bun medicament împotriva cancerului!

Robert O. Young spunea despre această băutură:

„O băutură simplă pe care o poţi face acasă te ajută să te fereşti de cancer, datorită efectului său alcalin pe care-l are asupra corpului. Acest efect previne apariţia inflamaţiilor în corp, reducând semnificativ riscul de a suferi de boli grave precum cancer, boli de inimă sau diabet […] o dietă alcalină este cea mai potrivită pentru a ne păstra sănătatea şi a ne feri de cancer. Aceasta are capacitatea de a scadea aciditatea sângelui. Acest pH al sângelui stă la baza tuturor bolilor grave care ne pândesc în epoca modernă. Ca să înţelegi mai bine ce înseamnă acest lucru trebuie să ştii că există unele alimente care favorizează un mediu acid în corp (cu un pH mic) şi alimente care au un efect alcalin (cu un pH mare). ”

Care este acest aliment  minune? Lămâia!

Unul dintre cele mai puternice alimente pe care le putem folosi pentru a preveni apariţia cancerului este lămâia.

Natural News într-un articol spune că:

„Numeroase studii realizate din 1970 până în prezent au scos la iveală puternicul efect anticanerigen pe care-l are lămâia. Un studiu recent chiar a arătat faptul că lămâia este de 10.000 de ori mai puternică decât un medicament des folosit în chimioterapie. De asemenea, ea s-a dovedit deosebit de eficientă în cazul unor mai multe tipuri de celule canceroase şi în prevenirea metastazelor. În ciuda faptului că lămâia este un aliment acid, potrivit specialiştilor aceasta devine alcalină odată ce este ingerată. Prin urmare, sucul de lămâie devine un superaliment pe care-l poţi folosi ca să previi apariţia cancerului. ”

Cum se prepară această băutură minune?

O băutură care distruge cancerul trebuie să conţină două ingrediente esenţiale: suc de lămâie şi bicarbonat de sodiu. Aceste două ingrediente combinate şi diluate cu apă fac minuni pentru sănătate, deoarece menţin un mediu alcalin în corp.

Ca să prepari această băutură trebuie să amesteci o linguriţă cu bicarbonat de sodiu într-o cană cu suc de lămâie proaspăt stors. Băutura care distruge cancerul poate fi consumată ca atare dimineaţa pe stomacul gol sau o poţi dilua cu apă dacă îţi este mai uşor să o bei.

De ce este important să menţii un pH alcalin al sângelui?

Robert O. Young, renumitul nutruționist, spunea despre pH:

Uitaţi de măsurătorile colesterolului. Uitaţi de calorii şi gramajul la grăsimi. Uitaţi de tensiune, de glicemie, de niveluri hormonale sau de oricare alţi indicatori ai sănătăţii cu care sunteţi obişnuiţi. Se pare că singura măsurătoare mai importantă pentru sănătate este pH-ul sângelui şi al ţesuturilor – cât de acid sau alcalin este. pH-ul sângelui este cel mai grăitor dintre toate. Aşa cum temperatura corpului este reglată în mod foarte strict, sângele trebuie menţinut într-un domeniu foarte îngust de pH – uşor bazic sau alcalin. Nivelul pH al lichidelor noastre interne afectează fiecare celulă din organism. Întregul proces metabolic depinde de mediul alcalin.”

Tipurile de alimente

Alimente acide sunt: carnea, lactatele, zahărul, cerealele rafinate, alcoolul şi cofeina.
În categoria alimentelor alcaline intră fructele, legumele, verdeţurile, nucile şi seminţele, după cum precizează specialistul în cartea sa. Poţi că incluzi zilnic în alimentaţia ta: germeni de lucernă, avocado, broccoli, varză de Bruxelles, hrişcă, varză, conopidă, ţelină, castraveţi, seminţe de in, usturoi, grepfrut, fasole verde, mazăre, praz, lămâi, lime, salată verde, pepene galben, mei, ulei de măsline, ceapă, pătrunjel, pere, dovleac, ridichi, seminţe de susan, soia, spanac, rosii, pepene roşu, orez brun şi sălbatic şi zucchini.

Prin consumul ridicat de alimente alcaline şi băutura care distruge cancerul se ajunge la regenerarea ţesuturilor, deoarece acestea au un rol antiinflamator odată ajunse în corp. Astfe, riscul de a te îmbolnăvi de afecţiuni grave este unul mult diminuat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Conținutul este protejat - simoshop.ro